Na 25 juni: Mondkapje nog steeds verplicht in de praktijk!!

Vanwege Covid-19 hebben we extra regels: Kom alleen en precies op tijd (niet te vroeg). Als er 2 of meer patiënten in de wachtkamer zijn, wacht dan nog heel even buiten.

Chiropractie

Chiropractors zorgen voor patiënten met gezondheidsproblemen van het neuromusculoskeletale systeem, waaronder zenuwen, botten, spieren, gewrichtsbanden en pezen. Ze gebruiken spinale aanpassingen, manipulatie en andere technieken om de gezondheidsproblemen van patiënten te beheersen.

Stephen Malone, BSc. Kin, DC, is afgestudeerd aan de Universiteit van Saskatchewan als Kinesiologist en aan de Canadese Memorial Chiropractic College (CMCC) als Doctor of Chiropractic. Dr. Malone heeft ervaring en interesse in fitness, functionele prestatieverbetering, avontuurlijke outdoor sporten en sport revalidatie.

Carrière

Chiropractor in het ziekenhuis van Mahalapye Botswana, en in Nederland bij Embody Health. Stephen volgt regelmatig seminars en bijscholing omdat hij zijn hele leven wil blijven leren.

Professionele prestaties

Fietste door heel Canada voor het bevorderen van gezondheid van jeugdgroepen tijdens een tour van meer dan 62 dagen. Werd geselecteerd om Canada te vertegenwoordigen bij World Spine Care in Botswana als de Chiropractor in het ziekenhuis .

Kwalificaties

Diploma Bachelor of Science, Kinesiologie

Post Graduate diploma Doctorate of Chiropractic

Geregistreerd lid Canadian College of Chiropractors

Geregistreerd lid International Chiropractic Association

Geregistreerd lid Dutch Chiropractic Federation

DCF: 3231789 SNRC: 1789

Recente opleiding

Gecertificeerd beoefenaar Activator Methode 75 uur toegepaste Kinesiologie Certificering Advanced Biostructural Correction (ABC) Certification

Taal

Engels Nederlands

Stephen Malone, BSc. Kin, DC, is afgestudeerd aan de Universiteit van Saskatchewan als Kinesiolog... Lees meer

Selecteer een behandeling uit de lijst aan de linkerkant
om beschikbare tijden te zien

Pick a treatment to book

Adres:
Paradijslaan 30, Alphen aan den Rijn
Routebeschrijving